De grootste zonne-energieproducent voor bedrijven
 

Nieuws

Solar Valley is bezig met de bouw van een hoog-vermogen laadplein bij Maiburg Hout in Waalwijk. Dit laadplein is ingericht om elektrische vrachtwagens snel te kunnen laden. 
Nieuws januari 2022
Scope 12 keuring PV installaties straks verplicht?

‘Investeer grondig in kennis’

 
Nieuws november 2021
Van Caem Transporten Waalwijk voorzien van Nederlands grootste zonnegevel

240 zonnepanelen op de zuidgevel bij Van Caem Transporten wekken jaarlijks dezelfde hoeveelheid stroom op als het gebruik van 18 huishoudens in een jaar. 
Nieuws oktober 2021
Henningsen kiest voor Waalwijkse zonne-energie

Henningsen Nederland, gevestigd in Waalwijk, verduurzaamt het elektriciteitsverbruik door lokaal opgewekte zonne-energie in te kopen. 
Het bedrijf benut de door Solar Valley opgewekte zonne-energie en bijbehorende GVO’s van Waalwijkse bedrijfsdaken. Scholt Energy zorgt voor deze duurzame koppeling. 
 
Nieuws juli 2021
Solar Valley verzorgt projectbegeleiding LangstraatZon

Een voormalige vuilstortplaats in Waalwijk krijgt maar liefst 15.610 panelen. LangstraatZon maakt daarmee de ambitie waar om het ecopark uit te breiden met het opwekken van duurzame energie middels zon. 
Nieuws juni 2021
Schaarste op het energienet maakt investeren in zonnepanelen urgent

Een netaansluiting verkrijgen voor zonnepanelen lijkt een winnend lot uit de loterij tegenwoordig. Gelukkig wordt er hard gewerkt aan meer capaciteit. Hoog tijd dus om nog meer prioritiet te geven aan zonnepanelen plaatsen op industriële panden. 

Solar Valley Tilburg
Informatiebijeenkomst
2 september 15.30 - 17.00


 
Nieuws mei 2021
SDE++ subsidie gebruiken nu het nog kan

Na 2025 verdwijnt de SDE++ subsidie voor zonnepanelen.
Kom dus nu in actie en maak gebruik van dit financiële voordeel. 
Nieuws april 2021
Jaarlijkse 100% controle van de Solar Valley zonneprojecten

Veiligheid staat voorop samen met een optimaal rendement. Ieder jaar een inspectie is zinvol!
Nieuws maart 2021
Ralplast gaat voor zonne-energie 

Verduurzamen in deze tijd is voor deze ondernemers niet meer dan normaal
Nieuws februari 2021
Solar Valley Tilburg helpt bij realisatie SDE+ zonnepanelen projecten

Diamant Groep in Tilburg kiest voor hulp bij implementatie zonnepanelen project. Want wat doe je als je al een SDE subsidie beschikking hebt voor je pand, maar het project vraagt meer tijd of kennis dan vooraf ingeschat? 

 
Nieuws januari 2021
Een zonnige mijlpaal voor Capi Europe

Capi Europe ontvangt het CO2 neutraal label en plaatst 10.000m2 zonnepanelen op hun dak!
Nieuwsbrief december 2020
Zonnedaken op bedrijventerreinen, daar komt in Tilburg schot in

Solar Valley Tilburg boekt de eerste successen.
Een goudmijn voor zonnestroom ligt op de daken van zeven Tilburgse bedrijventerreinen. Maar hoe krijg je de eigenaren zo ver om hier gebruik van te maken? 
Nieuwsbrief juni 2020
Drie redenen voor bedrijven om zonne-energie op te wekken

Zonne-energie op bedrijfsdaken biedt veel kansen voor het halen van de klimaatdoelstellingen. Paul Stassen van Solar Valley en Frits Rutten van het Bedrijventerrein Helmond, twee kartrekkers van de Brabantse energietransitie, geven drie redenen voor bedrijven om zonne-energie op te wekken op daken. 
Nieuwsbrief januari 2020
Van SDE+ subsidie naar SDE++ subsidie. Wat verandert er? 

Half maart 2020 gaat het SDE+ subsidie loket weer open. Er kan dan subsidie aangevraagd worden voor fotovoltaïsche zonnepanelen (zon-PV) met een piekvermogen van ≥ 15 kWp en een grootverbruikersaansluiting. Dit is de laatste keer dat de SDE+ subsidie op deze wijze bestaat schrijft Minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat in zijn brief aan de Tweede Kamer. Tussen 29 september en 22 oktober 2020 start een verbrede Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie (SDE++). 
Nieuwsbrief december 2019
Tweede Kamer in Waalwijk 

Vrijdag 29 november stond Waalwijk in het teken van de energietransitie. Thierry Aartsen (VVD woordvoerder MKB) en Mark Harbers (VVD woordvoerder Energie & Klimaat) waren in Waalwijk op uitnodiging van Solar Valley om meer te weten te komen over zonne-energie-transitie-ervaringen in De Langstraat en om met de andere ‘stakeholders’ het gesprek aan te gaan over ‘hoe brengen we met elkaar die energietransitie verder?’.
Nieuwsbrief november 2019
Is Nederlandse groene stroom groen?

Volgens een artikel van Wise, gepubliceerd april 2019, wordt in Nederland 45% van alle elektriciteit als groene stroom verkocht (AIB, 2017), terwijl er slechts 12,5% geproduceerd wordt in Nederland uit hernieuwbare bronnen: wind, waterkracht, zon, bodem, buitenluchtwarmte, warmte uit net gemolken melk en biomassa (Eurostat, 2018). 
Hoe kan er meer groene stroom verkocht worden dan er is? 
Nieuwsbrief september 2019
Zonnepanelen verplichten? 

Kan de politiek burgers en bedrijven verplichten om zonnepanelen te plaatsen op hun daken? Minister Wiebes heeft aan de Tweede Kamer het voorstel gedaan om een wijziging aan te brengen in het ‘Besluit bouwwerken leefomgeving’. Hiermee wil hij gemeenten de ruimte bieden om burgers en bedrijven te verplichten om zonnepanelen te plaatsen op hun daken.
Nieuwsbrief juni 2019
Waalwijkse ondernemers op weg naar 100 miljoen KWh zonne-energie!
De energietransitie is een maatschappelijke transitie. Dilek Odabasi, Wethouder Duurzaamheid, ging op bezoek bij het Waalwijkse ondernemerscollectief Solar Valley en sprak daar met ondernemers die de duurzaamheidshandschoen al oppakten en zo veel mogelijk zonnepanelen op het dak van hun bedrijfspand installeerden. 
Kom in contact
Een zakelijk dak van meer dan 1.000 m²?
Interesse om deelnemer te worden en samen gaan voor verduurzamen?

Neem contact op en vertel ons wat we voor je kunnen betekenen.

Ik ben op de hoogte dat mijn gegevens worden verwerkt. Klik link om de privacyverklaring te lezen.
Solar Valley in samenwerking met: