De grootste zonne-energieproducent voor bedrijven

Waarom Solar Valley?


Deelnemers aan het woord:

 

Uniek Solar Valley businessmodel

Voor ondernemers van energie intensieve bedrijven is het Solar Valley business model de manier om hun bedrijfspand te laten voldoen aan de verplichte Meerjaren Afspraken Energie-efficiency (MJA).

Het Solar Valley business model is uniek, volledig transparant en maakt zonne-energie voor bedrijven super eenvoudig en winstgevend.

Solar Valley daken produceren maximaal zonne-energie en wij zorgen dat de extra opwekcapaciteit makkelijk en transparant gedeeld kan worden met andere lokale bedrijven die zelf over te weinig opwekmogelijkheden beschikken. Wij leggen het volledige dak vol zonnepanelen, ongeacht het verbruik van het bedrijf. Hiermee bieden wij alle deelnemende bedrijven de mogelijkheid om gebruik te maken van lokaal opgewekte groene stroom.

Hoe gaan wij te werk?

Het proces in het kort:
Solar Valley inventariseert de wensen van de gebouweigenaar, de mogelijkheden van het gebouw zoals de technische staat van de AC-installatie, de staat en draagkracht van het dak en de benodigde netaansluiting
Wij ontwerpen en bouwen een professioneel ‘long-life’ zonne-energiesysteem met een technische levensduur van minimaal 30 jaar
Wij nemen de investering en alle bijkomende kosten voor onze rekening
Waar nodig zorgen we bij de netbeheerder voor het verzwaren van de netaansluiting (op dit moment is het niet mogelijk om netaansluitingen te verzwaren als gevolg van netcongestie)
Zodra de opwekking van de gecertificeerde groene stroom start, ontvangt de gebouweigenaar het financiële voordeel en de contractant van de netaansluiting ziet de kosten dalen.
Ook alle verzekeringsaspecten worden door ons in het traject meegenomen.
Na de bouw van de installatie is het voor iedere gebouweigenaar mogelijk om te participeren in Solar Valley. 

Van subsidie aanvraag tot investeren, bouwen, produceren, monitoren, onderhouden; Solar Valley staat voor kwaliteit, veiligheid en continuïteit. Wij bouwen alleen met hoogwaardige gecertificeerde producten. Solar Valley gaat uit van maximaal produceren van zonne-energie waarbij de energie gedeeld kan worden met andere lokale ondernemers.
 
Kom in contact
Een zakelijk dak van meer dan 1.000 m²?
Interesse om deelnemer te worden en samen gaan voor verduurzamen?

Neem contact op en vertel ons wat we voor je kunnen betekenen.

Ik ben op de hoogte dat mijn gegevens worden verwerkt. Klik link om de privacyverklaring te lezen.
Solar Valley in samenwerking met: