De grootste zonne-energieproducent voor bedrijven
 

Nieuws februari 2021

terug naar overzicht

Ondernemers kennen het wel. Je hebt een SDE beschikking gekregen voor het installeren van zonnepanelen, maar als die dan geplaatst moeten worden dan blijkt het opeens toch een knap lastig project te zijn dat nog veel tijd en aandacht vraagt. Het risico dat het project in een la verdwijnt is dan groot en daardoor een gemiste kans. De beoogde MVO-doelstelling wordt niet behaald én deze aantrekkelijke SDE subsidie blijft onbenut. Met enige hulp is het mogelijk om toch uw aandeel te leveren aan de Tilburgse energietransitie. 

Solar Valley Tilburg biedt hulp bij het toch nog van de grond krijgen van SDE+ zonnepanelen projecten en bewijst dat o.a. bij de Diamant Groep. Er ligt een SDE beschikking voor 2.940 zonnepanelen (1 megawatt), maar er bleken toch nog veel zaken te zijn die vragen opriepen. Solar Valley Tilburg begeleidt daarom in opdracht van de Diamant Groep de implementatie van dit project en helpt bij het maken van de keuzes bijvoorbeeld: het aanpassen van de trafo’s en AC-installaties, een optimale business case en het verkrijgen van een terugleververgunning van Enexis. 

Heeft u ook een SDE beschikking voor zonnepanelen, maar lukt het niet om dit project binnen de, door de RVO, gestelde termijn te realiseren? Stuur een mail naar: contact@Solarvalleytilburg.nl

Solar Valley Tilburg is een initiatief van de Vitaal Verenigingen in nauwe samenwerking met Gemeente Tilburg in het kader van de energietransitie.
 
Nieuws februari 2021
Kom in contact
Een zakelijk dak van meer dan 1.000 m²?
Interesse om deelnemer te worden en samen gaan voor verduurzamen?

Neem contact op en vertel ons wat we voor je kunnen betekenen.

Ik ben op de hoogte dat mijn gegevens worden verwerkt. Klik link om de privacyverklaring te lezen.
Solar Valley in samenwerking met: